Bridge-opstelling

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google plus
  • Addthis
Bridge

Bridge-opstelling

De bridge-opstelling is een opstelling die speciaal voor 1 doel geschikt is. Voor de gasten die het kaartspel bridge spelen. Veel bedrijven zullen hier nooit mee te maken krijgen maar voor vele andere bedrijven is dit wekelijkse kost. De Bridge opstelling heeft het meeste weg van de café opstelling met het grote verschil dat aan elke kant van de tafel nu een stoel staat. Dit is van belang voor het bridgespel.

De koptafel met beamer en scherm gebruikt men alleen als er een bridge-cursus gegeven wordt. Is de bridgegroep alleen van plan om te spelen dan kan deze koptafel weg.
Als laatste is het van belang om wat extra tafels langs de rand van de ruimte te hebben om eventuele lege koffiekopjes, etc. kwijt te kunnen.

Vergader benodigdheden

Op de tafels van een bridge-opstelling staat helemaal niets. Mocht het bedrijf waar je werkt vaker te maken hebben met bridgegroepen dan is de kans aanwezig dat de spelbenodigdheden ergens opgeslagen zijn binnen het bedrijf. Deze kan je dan klaar zetten.

Aanvullende benodigdheden

De meeste bridgegroepen nemen bij ontvangst een kopje koffie of thee. Zorg dat de benodigdheden hiervoor klaar staan. Hiernaast nemen de meeste bridgers nog een drankje tussendoor. Bij sommige groepen krijg je een lijstje met dranken die je klaar kan zetten en bij andere groepen moet je zelf even de bestelling opnemen. De eerste situatie is te prefereren omdat de meeste bridgers hun spel dusdanig serieus nemen dat het niet op prijs gesteld wordt als ze hierbij gestoord worden.